Penisringar ringar är penisringar med vibrerande funktioner. De består vanligtvis av en ring och en dildo, oftast en liten modell i form av en kula. Den vibrerande ringen är särskilt lämplig för par, eftersom de flesta har en långsträckt design i form av en klitorisstimulator, som syftar till att stimulera kvinnan under samlag. Genom att använda dem kommer du att njuta av ett ännu trevligare resultat för er båda – när ringen stoppar blodtillförseln till penis blir erektionen friskare och längre, vilket leder till ett längre och mer tillfredsställande samlag.

Penisringar – Vem är den för och vad kan man göra med den?

Huvudsyftet med penisringar är att hjälpa män att uppnå längre varaktiga erektioner. Denna leksak kan också leda till bättre och mer tillfredsställande sex hos kvinnor, eftersom det har ett starkt inflytande på att uppnå hennes orgasm. Du kan välja mellan olika alternativ penisringar: metall, gummi, silikon och vibrerande. Varje modell har ett specifikt syfte, eftersom de vibrerande främst riktar sig till användning av par. Men de kan också spela en stor roll som onanerar under din solounderhållning.

Bara för onani: med dem kan du träna din uthållighet. När ringen tar tag i penisens botten minskar blodflödet, vilket leder till en fastare och friskare erektion. Samtidigt vibrerar den och dess vibrationer kan användas på dina intima områden. För att göra detta måste du placera den långsträckta delen av ringen mot perineum – området mellan anus och testiklar och sätt på dildon. På det här sättet kommer du att utöva din uthållighet så att du inte utlöser för snabbt under sex med en vibrerande ring.

Dubbel glädje: ringar är inte sexleksaker som du bara kan använda under dina söta stunder i ensamhet. De är ett super lämpligt val för sexuell njutning, som du kan njuta av tillsammans med din partner. Faktum är att de är en bra lösning för par som är nyfikna och vill lägga till en sexleksak under deras intima nöje, men som inte vet om de kommer att tycka om det. Dessutom är ringarna lätta att använda, ser söta ut och är billigare jämfört med speciella dildos för par. En av de bästa ställningarna där du båda kan njuta av leksakens stimulerande effekt är missionären eller ryttaren. I dessa positioner kommer klitoris att stimuleras mest intensivt under penetration.

Vilka modeller av kukringar hittar du hos oss?

I allmänhet fungerar vibrerande ringar på samma sätt. De skiljer sig bara i form, sätt att strömförsörja och sätt att ändra sina driftsätt.

Med en knapp: knappen är oftast placerad på sidan av kuldildon. Om ringen har mer än 1 driftläge ändras vibrationerna genom att trycka på samma knapp upprepade gånger. Nackdelen med denna hanteringsmetod är att ringen är svår att trycka när den väl placerats på penis.
Med trådlös fjärrkontroll eller med fjärrkontroll med kabel: dessa modeller av ringar är super lämpliga för användning med din partner under samlag. För mer spänning och nöje kan du lämna kontrollen över leksaken i händerna på din partner, som kommer att fokusera mer på att ändra driftsätt, medan du fokuserar på poserna och rytmen för penetration. Det finns trådlösa modeller som kan användas på lämpligt avstånd, och de där fjärrkontrollen och ringen är anslutna med en kabel.
Standardvibrerande penisringar: Dessa är penisringar som huvudsakligen är avsedda att användas endast av män.
Vibrerande penisringar med klitorisstimulator: dessa är ringar med långsträckt form, ibland prickade med ytterligare lättnad, som syftar till att stimulera klitoris under penetration. Denna modell är främst lämplig för par som vill förbättra den sexuella och emotionella kontakten med varandra. Penisringar med en klitorisstimulator är det perfekta sättet att uppnå en samtidig orgasm med din partner.
Vibrerande ringar med analleksaker: dessa ringar riktar sig främst till den manliga publiken som älskar anal underhållning. Beroende på leksaksmodellen finns anala dilatatorer och prostata massageapparater. I kombination med kulans vibrationer kommer ringen att bidra till en friskare erektion, och den anala leksaken kommer att ge användaren mycket mer kraftfulla, tillfredsställande och tillfredsställande känslor.
Med inbyggt batteri: dessa ringar kommer till dig med ett inbyggt uppladdningsbart batteri. De är den mer lyxiga versionen av dessa leksaker, och de flesta av dem gör att de kan användas i duschen. De laddas i en bärbar dator eller dator med en USB-kabel som medföljer lådan.
Med standard uppladdningsbara batterier: det här är de mer prisvärda modellerna av ringar som fungerar med utbytbara standardbatterier. Beroende på modell varierar batteritypen.

Vad ska man leta efter när man väljer en penisring?

Först måste du svara på några frågor – föredrar du att använda leksaken ensam eller njuta av den tillsammans med din partner? Gillar du också analstimulering eller föredrar du att hålla dig till mer standardkänslor? Sist men inte minst, vilken typ av budget är du villig att spendera på denna typ av stimulant?

Pris: om du ska använda en sådan leksak för första gången kan du bättre orientera dig mot deras billigare versioner. Om du inte gillar det eller inte är det du föreställde dig, kommer du inte ångra beloppet.
Mer prisvärda modeller: oftast är de billiga modellerna gjorda av silikon eller gummi, tack vare vilka ringarna är töjbara, mjuka och bekväma att bära och passar nästan alla penisstorlekar. Tänk dock på att deras design är ganska orienterad för ensidig användning, dvs att de inte har en klitorisstimulator för den andra halvan. De arbetar också mest med standardbatterier.
Mer lyxiga modeller: dessa ringar är dyrare men ser också mer lyxiga och eleganta ut jämfört med våra billigare erbjudanden. I de flesta fall är de inriktade på att ge nöje till båda parter. De ska vara mer hållbara över tiden och du kan använda dem i många år framöver. De har vanligtvis inbyggda batterier, är mer kraftfulla och erbjuder mer vibrerande funktioner. Bland våra erbjudanden finns också de med fjärrkontroll av vibrationer.
Vattentålighet: om du vill använda din nya leksak i duschen, välj några av våra vattentäta erbjudanden. De tillhör våra dyrare modeller av vibrerande ringar, men å andra sidan ger de olika och ganska trevliga känslor.
Färg: De mest populära färgerna i produktionen av ringar är den klassiska svarta och gråa. Men hos oss kan du också hitta leksaker i roligare och varma nyanser: rosa, lila, blå, röd. Det finns också de som lyser i mörkret.
Storlek: om du väljer en modell gjord av silikon eller gummi behöver du inte oroa dig för storleken, eftersom dessa material är extremt stretchiga och passar perfekt på nästan vilken penisstorlek som helst. Om den ringmodell du vill ha (i de flesta fall är dessa ringar inte vibrerande och är gjorda av metall eller läder) är oförlängningsbar, innan du köper, var särskilt uppmärksam på de dimensioner som anges i produktbeskrivningen.

Hur använder man penisringar?

Oavsett vilken ringmodell du har, skiljer sig deras användning inte mycket. Följ dessa steg för att få ut det mesta av din ring:

Innan du lägger den på din penis måste du se till att den inte är helt upprätt. Om detta redan är ett faktum och du vill sätta ringen i detta tillstånd kan du inte uppnå önskad effekt, nämligen en friskare och längre erektion.
Placera ringen där du vill ha den. Använd ett smörjmedel för att underlätta detta. Oavsett vilket material ringen är gjord av är de mest skonsamma smörjmedlen vattenbaserade.
Om ringen redan är på plats och du känner obehag, ta bort den! Dessa vibrerande ringar ska inte orsaka smärta. Det troliga skälet till förekomsten av sådant är fel val av storlek.
Om ringen har rätt storlek kommer du att märka att penis börjar svälla och förstora.
Om du redan är bekväm med penisringen kan du börja experimentera med vibrationer.
Bär aldrig ringen i mer än 20 eller 30 minuter. Om du eller din partner känner dig obekväm när du använder den, bör den tas bort.

Vibrerande penisringar är ett utmärkt sätt att diversifiera ditt förspel och leverera nya, otroligt upphetsande och trevliga känslor. Med dem kommer du inte bara att njuta av större njutning och längre samlag utan du kommer närmare rent känslomässigt, speciellt om du lyckas nå orgasm tillsammans – något som inte längre verkar omöjligt för ditt uppdrag.

Varför ska jag välja Snorbilligt.se?

Vi är en snabbt växande webbutik som specialiserat oss på försäljning av sexleksaker. Förvalet av de produkter vi erbjuder säkerställer att slutanvändaren alltid får det bästa på marknaden till de bästa priserna. Vi arbetar snabbt, vi skickar diskret och med var och en av dina beställningar får du en gåva – något som kommer att vara till nytta omedelbart och du kommer att kunna njuta av det med din partner. Vi är övertygade om att du inte kommer att göra ett misstag med oss, tvärtom – du kommer att ha gjort rätt val och du kommer att bli vår nästa kund, nöjd med både tjänsten och de produkter han har köpt från oss.

You may also like